BabySvømning

Der starter nye forløb i babysvømning i uge 2, og tilmeldingen starter tirsdag den 5/12 kl. 9

Giv din baby en dejlig, sansende og stimulerende oplevelse i vand. Til BabySvømning bliver de yngste fra 0-1 år vænnet til vand og får udviklet deres motorik og bevægelsesmønstre. En undervisningslektion varer 30 minutter. Lektionens længde er afstemt i henhold til en babys indlæringsniveau og dens evne til at holde varmen i vandet.

Billeder fra babysvømning kan findes her:

www.babysvomning-bib.blogspot.com

Vi tilbyder undervisningsforløb i BabySvømning på 2 forskellige niveauer for babyer i alderen 0-1 år:

Niveau 1: Babyer i alderen 2-6 måneder.

Niveau 2: Babyer i alderen 6-12 måneder.

Du kan enten vælge at tilmelde dig et undervisningsforløb, som strækker sig over 7-8 undervisningslektioner (også kaldet lukkede hold) eller tilmelde dig de åbne hold fra gang til gang.

De åbne hold er for de babyer - og forældre - der gerne vil have undervisning i babysvømning uden at man er tilknyttet til et bestemt hold, tidspunkt eller forløb. Der tages udgangspunkt i de fremmødte babyers niveau og undervisningen tilrettelægges efter dette. Deltagelse på de åbne hold kræver tilmelding før hvert fremmøde. Man kan tidligst tilmelde sig en uge forud for undervisningen. Dette gøres ved at sende en mail med barnets navn, holdønske og mobilnummer til ssth@aarhus.dk. Man modtager en bekræftelse på mail og er ikke tilmeldt før denne er modtaget.

Tilmeld dig til undervisningsforløb  ved at klikke her.