BabySvømning

OBS! Der er ikke babysvømmehold i Badeanstalten Spanien efter Påske, da badet holder lukket fra d. 3. april til september 2018 pga. renovering af svømmehallen.

Giv din baby en dejlig, sansende og stimulerende oplevelse i vand. Til BabySvømning bliver de yngste fra 0-1 år vænnet til vand og får udviklet deres motorik og bevægelsesmønstre. En undervisningslektion varer 30 minutter. Lektionens længde er afstemt i henhold til en babys indlæringsniveau og dens evne til at holde varmen i vandet.

Vi tilbyder undervisningsforløb i BabySvømning på 2 forskellige niveauer for babyer i alderen 0-1 år:

  • Niveau 1: Babyer i alderen 2-6 måneder
  • Niveau 2: Babyer i alderen 6-12 måneder

Tilmelding til undervisningsforløb

Du kan enten vælge at tilmelde dig et undervisningsforløb, som strækker sig over 7-8 undervisningslektioner (også kaldet lukkede hold) eller tilmelde dig de åbne hold fra gang til gang. Tilmeld dig til undervisningsforløb  ved at klikke her.

Tilmelding til åbne hold

De åbne hold er for de babyer - og forældre - der gerne vil have undervisning i babysvømning uden at man er tilknyttet til et bestemt hold, tidspunkt eller forløb. Der tages udgangspunkt i de fremmødte babyers niveau og undervisningen tilrettelægges efter dette. Deltagelse på de åbne hold kræver tilmelding forud for hvert fremmøde. Man kan tidligst tilmelde sig en uge forud for undervisningen. Dette gøres ved at sende en mail med barnets navn, holdønske og mobilnummer til ssth@aarhus.dk. Man modtager en bekræftelse på mail og er ikke tilmeldt før denne er modtaget.

Hvornår kan min baby gå til BabySvømning?

  • Når baby er minimum 8 uger fra terminsdatoen
  • Huden skal være intakt med lægt navle
  • Baby skal være rask og uden infektioner i øvre luftveje
  • Hvis barnet har tør hud, kan det være en fordel at smøre med uparfumeret creme før og efter badet 

Billeder fra BabySvømning

Billeder fra babysvømning kan findes her: www.babysvomning-bib.blogspot.com