Ny tilmeldingsprocedure for BabySvøming pr. 1. oktober 2018

Pr. 1. oktober skal du tilmelde dig BABYSVØMNING i vores nye bookingsystem: https://vigirbyenpuls.halbooking.dk.

For at få adgang til at booke i systemet, skal du oprette dig som bruger. Vi anbefaler, at du opretter dig inden d. 1. oktober.
OBS! Hvis du har et chipkort eller et papirklippekort, så læs nedenfor:

HAR DU ET CHIPKORT?
Har du allerede et chipkort fra svømmehallen, skal du pr. 1. oktober blot logge ind i det nye bookingsystem med det brugernavn, du blev oplyst, da du fik kortet, og du kan derefter tilmelde dig babysvømning. Du skal derfor IKKE oprettes som ny bruger. Du har også mulighed for at købe et klippekort i systemet, hvis du mangler.

HAR DU ET PAPIRKLIPPEKORT?
Hvis du har et papirklippekort til By i Bevægelse, skal du huske at ombytte dette til et chipkort inden d. 1. oktober. Du kan ombytte kortet i billetsalget i svømmehallen. Hvis du gør dette, får du oplyst brugernavn til bookingsystemet og du skal derfor IKKE oprette dig som ny bruger, når du skal tilmelde dig babysvømning efterfølgende.
Alternativt kan du selv oprette dig i bookingsystemet og købe et klippekort online samt tilmelde dig et hold og efterfølgende få klippene fra dit papirklippekort lagt ind på din brugerprofil, næste gang du er i svømmehallen.